Een nieuwe monitor

 

Wanneer jij een nieuwe monitor wilt aanschaffen dan kun je deze nieuwe kopen, of gebruikt. Kies je voor een nieuwe monitor dan zal je de volle pond moeten betalen. Wat nou als je een model dat nieuw is voor een lagere prijs zou kunnen kopen? Dat is mogelijk! Refuribshed modellen zijn modellen monitoren die goed worden gecontroleerd, eventueel worden gerepareerd, en vervolgens helemaal worden opgeschoond. Nadat dit hele proces is voltooid zijn de modellen zo goed als nieuw en klaar voor de verkoop. Jij kunt kiezen uit een groot aanbod van verschillende modellen. Ben je op zoek naar een iMac of ga je toch liever voor een LG of Dell monitor? Kortom, er zijn eindeloos mogelijkheden. Dit omdat refurbished modellen steeds populairder worden vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding en hierdoor er meer aanbieders op de markt komen. En dus kun jij ook kiezen uit meer modellen en prijzen. Zo kun je kiezen voor een hd monitor, een full hd monitor, een wqhd monitor, of ga je toch liever voor een 4K monitor? Een monitor kun je eenvoudig verbinden met je laptop, of met een andere computer, en kan vaak jarenlang mee.

 

Verschillen

Er zijn in principe geen verschillen tussen refurbished modellen en splinter nieuwe modellen in de winkel. Je bent niet meer de eerste gebruiker bij een refurbished model, maar sommige modellen zijn amper gebruikt of na 1 dag al terug gestuurd. Echter is hierdoor de prijs gedaald en kun jij hiervan profiteren. Belangrijk is het om bij het aanschaffen te letten op de verschillende gradaties van modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een model dat zo goed als nieuw is? Hierbij krijg je een model dat geen tot zeer minimale gebruiksporen heeft en amper van nieuw is te onderscheiden. Dit is dan ook de aller hoogste kwaliteit van nieuwe monitoren. Ben je echter op zoek naar een model dat net iets goedkoper is, kies dan voor een monitor met een zeer goed als gradatie. Dit model heeft zeer lichte tot lichte gebruikssporen is onopvallend van nieuw te onderscheiden. Deze gradatie wordt ook wel de 4 sterren genoemd. Wel kan het voorkomen dat er bij deze monitoren soms een klein krasje zit, die vaak amper zichtbaar is. Echter wordt dit er altijd bij vermeld. Als dit jou niet uit maakt en je hier weinig aan stoort, is het een goede zet een monitor aan te schaffen in deze gradatie. Je kunt dan profiteren van een mooie prijs. Ook is er de keuze uit diverse modellen in de gradatie goed.

 

Aanschaffen

Je kunt een refurbished monitor dus aanschaffen op veel verschillende plekken. Echter is het belangrijk om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed is, en dat jij er nog lang mee vooruit kunt. Door te kiezen voor een betrouwbare reseller weet jij dat de kwaliteit goed is, en ook krijg je vaak een garantie. Kies bijvoorbeeld voor Hardwareprins.nl waar je een groot aanbod kunt vinden uit diverse monitoren.