Top 3 narrowcasting software mogelijkheden

Het gebruik van narrowcasting software wordt steeds populairder. Het is namelijk een makkelijke manier om via een narrowcasting scherm informatie over je bedrijf uit te zenden. Het is voor ieder bedrijf aantrekkelijk om een narrowcasting systeem aan te schaffen. Je kan het systeem intern gebruiken hierdoor is snel het hele bedrijf op de hoogte over de stand van zaken. Je kan een narrowcasting systeem ook extern gebruiken. Denk eens aan alle beeldschermen die je ziet als je in een wachtruimte zit. Zo ben je als klant altijd op de hoogte over het laatste nieuws en advertenties van een bedrijf. Om wat meer informatie te geven over deze software schreven wij dit artikel voor u!

 

Wat is narrowcasting software

Met het gebruik van deze software kan je informatie delen met klanten of personeelsleden. Maar om wat voor informatie gaat dat dan? We zetten even een paar voorbeelden op een rijtje over wat u op een narrowcasting scherm kan laten zien.

  • Reclame vertonen
  • Product demonstraties
  • Informatie over de verkeerstoestand
  • Verjaardagen van personeel
  • Verwelkomen van bezoekers

Zoals u merkt kan de informatie heel verschillend zijn. Om gebruik te kunnen maken van een narrowcasting software moet je gebruik kunnen maken van een webpagina meer is er niet voor nodig. Je kan de informatie uitzenden via TV schermen, telefoon of een laptop. Het is mogelijk om de presentatie aan te sturen via je telefoon. Hierdoor wordt het gemakkelijk om korte reclame acties in uw presentatie te vertonen. Ook bied het de mogelijkheid om snel van presentatie te wisselen.

 

Soorten narrowcasting software

Er zijn verschillende soorten narrowcasting software beschikbaar. U kunt kiezen uit een software zoals:

  • Vodigi
  • Xibo
  • Rise Visions

 

Vodigi is een gratis narrowcasting software die functies bied om uw klanten en personeel volledig op de hoogte te houden. Het is met deze software mogelijk om dia’s met belangrijke informatie te vertonen. Ook is het mogelijk om productdemonstraties te vertonen, klanten krijgen de kans om via een narrowcasting scherm productinformatie goed te bekijken. Xibo is een betaald narrowcasting systeem voor een klein maandelijks bedrag kan je er gebruik van maken. Met deze software kunt u informatie presenteren op een of meerdere schermen. Ook geeft het de mogelijkheid om via de narrowcasting schermen een live video uit te zenden. Verder bied Xibo de mogelijkheid om foto’s en diapresentaties te vertonen. Rise Visions is tevens ook een gratis systeem waar je gebruik van maken.

 

Narrowcasting voor bedrijven

Voor veel bedrijven is het fijner om een betaald narrowcasting systeem aan te schaffen. Bij de onbetaalde systemen krijg je namelijk toegang tot een basis pakket en wordt er geen service aangeboden. Voor bedrijven is het aantrekkelijker als ze gebruik gaan maken van een betaalde software. De narrowcasting software is makkelijk in gebruik en geeft de mogelijkheid om met meerdere mensen te werken aan een presentatie op de narrowcasting schermen. Met een standaard pakket krijg je toegang to een helpdesk zo kunnen je kleine problemen goed opgelost worden. Ze staan dag en nacht voor je klaar!

gallery/pexels-photo-491412
gallery/globe-indonesia-equator-80467
gallery/pexels-photo-480496