Zorgverzekering: hoe vind je de goedkoopste?

 

Het is alweer oktober en dat betekent dat je nog kan overstappen van zorgverzekering. Jaarlijks stappen duizenden mensen over van zorgverzekering, met als hoofdreden dat ze veel geld kunnen besparen bij een andere zorgverzekeraar. Dit komt doordat zorgverzekeraars elk jaar weer hun premies en voorwaarden aanpassen. Wanneer je besluit om niet over te stappen naar een andere zorgverzekering, ga je dus akkoord met deze nieuwe voorwaarden en premies. Het is dus handig om goed te weten hoe je de goedkoopste zorgverzekering 2021 kan vinden & in dit artikel vertel ik je hoe!

 

Weet wat je wilt

Wanneer je een zorgverzekering gaat kiezen is het altijd eerst belangrijk om goed te weten wat voor pakket je nou precies wilt hebben. Kies je voor het basispakket of neem je een aanvullende zorgverzekering? En wil je jouw eigen risico laag houden of kies je ervoor om dit te verhogen? Dit zijn aspecten die je eerst goed in kaart moet hebben.

 

Kijk en vergelijk

Wanneer je weet wat voor verzekering je wilt hebben, kan je deze gegevens invullen op https://www.zorgkiezer.nl/en krijg je een overzicht van alle zorgverzekeringen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Deze kan je dan dus ook makkelijk met elkaar vergelijken om de beste en de goedkoopste zorgverzekering voor jezelf te vinden. Je kan deze vervolgens ook al eenvoudig afsluiten op de site, zodat je verder geen moeilijke lasten meer hebt.