gallery/business_group2logo
BLOG
gallery/pexels-photo-355988

Heeft u een interessant en relevant artikel? Neem dan contact met ons op!

Transparant VvE Beheer

Transparant VvE Beheer vakkundig uitbesteden? Veel beheerders schermen met totaalpakketten maar achteraf blijkt er nog van alles bij te komen. De ene beheerder rekent ineens de portokosten per kwartaal af terwijl de andere vve beheerder ineens incassokosten na de eerste aanmaning (welke meestal kosteloos per mail wordt verzonden) in rekening brengt en de volgende beheerder rekent maar liefst 8% begeleidingskosten bij grootonderhoud Een label van een overkoepelende organisatie zegt dan ineens niets. Die kijken meer naar de interne processen conform de nationale beoordelingsrichting 5016. Kortom, wees kritisch en zorg voor Transparant VvE Beheer voor uw VvE!

 

VvE Beheer Tarieven

VvE beheer tarieven vergelijken kan absoluut lonen. Naast het vergelijken van de tarieven vve beheer is het van belang dat je de inhoud van de vve dienstverlening goed vergelijkt, vergelijk appels met appels en peren met peren. In de kleine lettertjes wil het nog weleens voorkomen dat het een meerjarig contract is, buiten dat de VvE geen langdurige contracten aan mag gaan is het wel zo fijn als, indien u bijvoorbeeld niet meer tevreden bent, u gewoon over kan stappen naar een andere vve beheerder. Vergelijk VvE beheer tarieven

wel iedere keer opnieuw, dat kan aanzienlijk lonen!

 

Wisselen van VvE Beheerder

Gemiddeld wisselt iedere VvE eens in de 5 jaar van vve beheer. De redenen zijn heel verschillend. Maar het advies is wel; vergelijk vve beheer tarieven en blijf bij de les; vergelijk appels met appels en peren met peren. Lees goed de kleine lettertjes van de aanbieden welke bij u op de deurmat vallen, voor u het weet zit de VvE vast aan een meerjarig contract.

gallery/pexels-photo-491412
gallery/globe-indonesia-equator-80467
gallery/pexels-photo-480496